Uitwisselingprogramma IACE
Geplaatst door webmaster op 15-12-2008 16:13

Grijp je kans! Want zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks samen met de Koninklijke Luchtmacht een internationaal uitwisseling evenement voor luchtvaart jongeren (m/v 18-21jaar) Op 21 juli 2009 vertrekken ruim 30 Nederlandse jongeren naar 12 verschillende landen en zijn 16 dagen te gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL.

Klik op "Lees meer"

IACE website


Uitgebreid nieuws

Grijp je kans!

Want zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks samen met de Koninklijke Luchtmacht een internationaal uitwisseling evenement voor luchtvaart jongeren (m/v 18-21jaar) Op 21juli 2009 vertrekken ruim 30 Nederlandse jongeren naar 12 verschillende landen en zijn 16 dagen te gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL.


De landen zijn: Canada, BelgiŽ, Engeland, Frankrijk, Chili, Hongkong, IsraŽl, Turkije,
USA, Zwitserland, Duitsland en AustraliŽ. Naast velerlei bezoeken aan civiele en militaire luchtvaart instanties,bedrijfsleven en toeristische attracties bestaat het programma uiteraard uit vliegen,sport en vrij programma. Je verblijft in verschillende accommodaties.

IACE website

Wat vragen wij?

Jonge enthousiastelingen,actief lid van de KNVvL,uiteraard redelijke luchtvaart kennis en goede algemene ontwikkeling.De voertaal is Engels.


Wat bieden wij
?
Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collegaís van uiteen lopende nationaliteiten en je bent soms te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis;tickets;maaltijden;overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit: blazer; pantalon/rok;stropdas;badge;naambordje en IACE pin en rood/wit/blauwe vlaggetje voor op mouw.Je hebt zakgeld nodig voor persoonlijke uitgaven. Na 16 dagen keren onze deelnemers elk jaar terug,overladen met unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen op gedaan in een intensief programma. Informeer bij voorgangers in het programma!


De eigen bijdrage is Ä 750,=
BelgiŽ en Duitsland Ä 650,=
USA en Canada Ä 975,=
AutraliŽ en Chili Ä 1.475,=
Hongkong Ä 1.275,=
Dit zijn voorlopige bedragen. De†definitieve bedragen zijn nog niet bekend.


Dus meld je met bijgaand formulier voor 1 januari 2009. Je wordt daarna wellicht uitgenodigd voor onze eindselectiedag te Terlet (8 februari) om te bepalen of en waarheen je wordt uitgewisseld.Graag zien wij jouw aanmelding tegemoet!


Commissie-IACE-NL

M.Kasteleijn (voorzitter)

Mw.M.L.Sjamsoedin_schorer (secretaris)

R.Vinkeleskade 78

1071 SZ Amsterdam

tel: 020-6737437

fax:020-6702603

e-mail:wiesje.sjamsoedin_at_wolmail.nl