Juniorenwedstrijd 2010 Nieuw! Meevliegen in de tweezitterklasse 2 - 7 augustus
Geplaatst door webmaster op 14-06-2010 11:17
Wil je nog niet zelfstandig deelnemen aan de Nationale Junioren Wedstrijd, maar wil je wel veel leren? Schrijf je dan, samen met een vvo-instructeur of ervaren overlandvlieger van je eigen club, in voor de tweezitterklasse.

Net als de deelnemers aan de éénzitterklasse ontvang je ’s ochtends een uitgebreide briefing, wordt de te vliegen opdracht door ervaren wedstrijdvliegers (scouts) toegelicht en vlieg je de opdracht waarbij je tijdens de vlucht wordt begeleidt door de eerdergenoemde scouts. 

De puntentelling wordt per toestel bijgehouden, zodat je jouw prestaties kunt vergelijken met die van de overige deelnemers,  maar telt niet mee voor de officiële classificatie. De deelname aan de tweezitterklasse is dan ook bedoeld als voorbereiding op bijvoorbeeld een zelfstandige deelname aan de volgende editie van de Nationale Junioren Wedstrijd.

Als je meedoet ben je natuurlijk ook welkom om de lezing(en) bij te wonen die tijdens de NJW worden georganiseerd,  mee te smullen tijdens de altijd gezellige BBQ en mee te feesten tijdens het spetterende eindfeest!

Om de belasting voor clubs zo laag mogelijk te houden, in verband met het meegeven van een tweezitter, is de eerste vliegdag van deze klasse maandag 2 augustus. De laatste vliegdag is zaterdag 7 augustus. Het aantal dagen dat je mee wilt vliegen bepaal je zelf!

Meer info + inschrijven op: njw.zweefportaal.nl