Inschrijving TABOE winter 2010 open
Geplaatst door webmaster op 16-09-2010 22:54
Training Aan Beginnende Overland Experts is in 2003 opgestart als trainingsprogramma om gemotiveerde zweefvliegers verder te helpen met het neerzetten van betere prestaties tijdens het wedstrijdvliegen maar ook tijdens het gewone overlandvliegen. Het einddoel is om tips and tricks bij te brengen waardoor je meer snelheid en tactieken beheerst voor overlandvliegen Ún wedstrijdvliegen.

Er is weer een interessant winterprogramma opgesteld van vier zaterdagen vol met uiteenlopende onderwerpen zoals (wedstrijd-) tactiek, McCready vliegen, final-glide, flightcomputers, voeding en drinken, meteo, mental, buitenlanden, luchtruim etc etc.

Voor wie?
Het programma richt zich op de vliegers die SION inmiddels zijn ontgroeid en verder willen groeien naar bijvoorbeeld een NK niveau of gewoon een goede recreant overlandvlieger willen worden. Leeftijd speelt hierbij absoluut geen rol, iedereen is welkom voor deelname.

Aanmelden
Kan jou overlandvliegen wel een impuls gebruiken? Of wil je gewoon nieuwe tips en tricks leren? Je overlandtheorie weer een beetje oppoetsen? Meldt je dan nu aan via onze nieuwe website: www.taboe.zweefportaal.nl

Vastgestelde Taboe dagen seizoen 2010 / 2011
Zaterdagen 13 november 2010, 11 december 2010, 15 januari 2011, 12 februari 2011.
Locatie: KNVvL te Woerden. Iedereen is welkom, jong, oud, ervaren, minder ervaren.