Inschrijving TABOE winterprogramma 2013 - 2014
Geplaatst door webmaster op 07-10-2013 22:29
Training Aan Beginnende Overland Experts is in 2003 opgestart als trainingsprogramma om gemotiveerde zweefvliegers verder te brengen met het neerzetten van betere prestaties tijdens het overlandvliegen. Het einddoel is om tips and tricks bij te brengen waardoor je meer snelheid en tactieken beheerst voor overlandvliegen Ún wedstrijdvliegen.

Voor wie? Het programma richt zich op de vliegers die SION inmiddels zijn ontgroeid en verder willen groeien naar bijvoorbeeld een wedstrijd niveau of gewoon een goede recreant overlandvlieger. Leeftijd speelt hierbij absoluut geen rol, iedereen is welkom voor deelname.

Momenteel wordt er weer gewerkt aan een interessant winterprogramma van drie zaterdagen vol met uiteenlopende onderwerpen zoals (wedstrijd-) tactiek, McCready vliegen, final-glide, flightcomputers, meteo, mental, etc, etc. Met als unieke special dit seizoen een workshopdag vluchtcomputers.

Wanneer?? Op de zaterdagen 16 november 2013, 11 januari 2014 en 22 februari 2014.

Aanmelden Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar i.v.m. de ruimte. Voorkom de wachtlijst en schrijf je HIER in. Iedereen is welkom, jong, oud, ervaren, minder ervaren.

Be there! See You @TABOE - Natasja van der Neut, Arie van der Kuil & Frans de Guise.
website: www.taboe.zweefportaal.nl