Congres Passie voor Vliegen - 23 november 2013 @Aviodrome - Lelystad
Geplaatst door webmaster op 07-11-2013 13:57
Op 23 november aanstaande wordt bij het Aviodrome op het vliegveld Lelystad het Glider Pilot Shop congres "Passie voor Vliegen" georganiseerd. De locatie is prachtig voor een ieder met passie voor luchtvaart.

Thema's van deze dag zijn: Vrouwen in de Luchtvaart & Toegepaste/Moderne Technieken in de Luchtvaart. Bij uitblijven van een NZD dit jaar zal er een groot zweefvliegstempel op dit congres gedrukt worden. De prijzen aan de OLC213 winnaars (m/v) NL totaalklassement zullen worden uitgereikt.

Vele stands en presentaties vullen de dag. Deelnemende bedrijven vanuit de zweefvliegerij zijn o.a. XCapBatteries, Kees Aero Nautical Services, MillenAir Glider Supplies/LX Navigation Benelux, Driessen & Rappange Luchtvaartverzekeringen, Glider Equipment, LXNAV, Naviter, Alexander Schleicher Benelux, Glider Pilot Shop en de EZZC.

Daarnaast zullen aanwezig zijn: NLR, Martinair Flight Academy, Millispec International B.V., Hotel Lelystad Airport, KNVvL, Piloot & Vliegtuig, Bos Aviation Services, Aeroplus Aviation Software, Pocket FMS, Simrent, Lelystad Airport, AOPA, Luchtvaart zonder Grenzen, NVAV, KLU Historische Vlucht, Justairborne.

Op de website is het programma in detail te bekijken en is online aanmelden mogelijk. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Leden van KNVVL/AOPA/NVAV/FDBC hebben korting. NB: Wel tijdig inschrijven en betalen; aan de kassa zijn de prijzen hoger.

website congres: : www.passievoorvliegen.nl