International Air Cadet Exchange 2015
Geplaatst door webmaster op 04-11-2014 00:03
De KNVvL organiseert jaarlijks samen met de Koninklijke Luchtmacht een internationaal uitwisseling evenement (IACE) voor luchtvaartjongeren (m/v 17-21 jaar).

Op 21 juli 2015 vertrekken ruim 30 Nederlandse jongeren naar 12 verschillende landen en zijn daar 16 dagen te gast bij buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL. De deelnemende landen zijn: AustraliŽ, Canada, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, IsraŽl, Japan, Turkije; Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea en Zwitserland. Naast bezoeken aan civiele en militaire luchtvaartinstanties, het bedrijfsleven en toeristische attracties bestaat het programma uiteraard ook uit vliegen, sport en een vrij programma. Je verblijft in verschillende accommodaties. Na 16 dagen keren onze deelnemers elk jaar weer terug met unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen.

Wat vragen wij?

Jonge enthousiastelingen met een redelijke luchtvaartkennis en een lidmaatschap bij de KNVvL. De voertaal is Engels.

Wat bieden wij?

Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collega's van uiteenlopende nationaliteiten en je bent soms te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis, tickets, maaltijden en overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit.

Kosten?
De eigen bijdrage per land vind je op het inschrijfformulier. Verder heb je zakgeld nodig voor persoonlijke uitgaven.

Aanmelden?
Meld je voor 1 december 2014 aan door middel van het inschrijfformulier. Je wordt daarna wellicht uitgenodigd voor de selectiedag van 11 januari op Terlet om te bepalen of en waarheen je wordt uitgewisseld.

Graag zien wij jouw aanmelding voor 1 december tegemoet!