| 05-06-2023 | 02:21
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,366
· Nieuwste lid: Eduard83
Eindklassementen en statistiek OnLine Contest (OLC) Nederland 2022
Op 19 september is de scoring periode van de OnLine Contest Nederland seizoen 2022 afgesloten. (3e maandag van september)

Door alle deelnemers zijn in dit bijzonder goede overland seizoen 1.080.433 (!!) kilometers bij elkaar gevlogen.

Tim Kuijpers (foto) is in het NL-OLC 2022 klassement kampioen geworden, gevolgd door Mark Leeuwenburgh (2) en Jeroen van Dijk (3).

De Gelderse Zweefvliegclub is wederom koploper in de NL club-ranking met op de tweede plaats de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen en op plaats drie Aero Club Salland.

De OLC Rookie's van het jaar 2022 zijn: Wouter Bakker (1), Boris Schellekens (2) en Arjan Harmans (3) (NB: Rookie's hebben in de voorgaande jaren nog geen 300+ km vluchten op de OLC staan)

De grootste OLC afstand (1.130 km) is in 2022 gevlogen door Alfred Alfers. De nieuwe NL recordhouder afstand (bijgehouden vanaf 2011) is vanaf nu Tim Kuijpers.†

In het wereldwijde klassement komen we Alfred Alfers als eerste Nederlander tegen, gevolgd door Mark Leeuwenburgh (2) en Tim Kuijpers (3).

De Gelderse Zweefvliegclub is in de wereldwijde club-ranking (wederom!!) eerste geworden en de de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen staat daar wederom op een nette tweede plaats. Weer twee Nederlandse clubs in de top-10 van de mondiale OLC ranking!!

De NL-OLC 2022 eindklassementen zijn HIER te vinden.

We bedanken iedereen weer voor een mooi OLC overlandseizoen en feliciteren alle winnaars! Op naar een hopelijk net zo mooi OLC-seizoen 2023 !


OLC statistiek 2022

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden