| 17-05-2022 | 15:24
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Presentaties & Foto's Nederlandse Zweefvlieg Dag 2008
Afdelings NieuwsWe bedanken Hans Cuppen en zijn GoZC organisatieteam voor de prima verlopen Nederlandse Zweefvliegdag 2008!! De presentaties van de diverse sprekers staan inmiddels online op de NZD website. Ook een selectie van de op deze dag door Frans de Guisse en Frits Snijder gemaakte foto's staan op de NZD website.

In de ochtend werden in plenaire voordrachten en in een forumdiscussie ingegaan op ontwikkelingen in regelgeving, Nationaal en Europees, zoals Luchtruim, Natura 2000 en Transponders. In de middag werden parallelle workshops gehouden over Vliegen en ouder worden, Financieel bestuur van verenigingen, Het vinden en binden van jonge zweefvliegers, Soaring simulators en Club en vlootsamenstelling in 2020. Aansluitend werden de bekers uitgereikt aan de NL-OLC 2008 prijswinnaars. Aan de winnaars van de Thermiek fotowedstrijd werd de "Gliding Calendar Girls 2009" uitgereikt. Tussendoor kwamen we tijd tekort voor bezoek aan de vele stands en static-show. Na de sluiting was het onder het genot van een drankje nog gezellig napraten . . . .


Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden