| 18-05-2022 | 11:07
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
14 april 2008, het begin?
Afdelings Nieuws14 April 2008 was hopelijk het begin van een serie gezamenlijke activiteiten binnen de KNVvL van de verschillende luchtvaart afdelingen. Doelgroep is de verschillende kernploegleden, junioren en hun begeleiders. Een zeer geslaagde avond, de foto's spreken voor zich. Een hoge opkomst van maar liefst 49 man/vrouw, een zeer interessante, interactieve presentatie van Rico Schuijers, afgesloten met een borrel waarbij veel sporters gebruik maakten van de mogelijkheid om eens informatie uit te wisselen met sporters van de andere afdelingen. Iedereen was zeer enthousiast, niet alleen de presentatie, maar ook het gezamenlijke aspect sprak iedereen aan.

Het vervolg? Tijdens het komende KNVvL sportberaad 8 mei a.s. staat dit op de agenda. Gezien de positieve reactie's zal er volgende winterstop waarschijnlijk wel een vervolg komen op deze avond, en dan niet alleen het mentale aspect, maar ook andere onderwerpen zoals bijvoorbeeld voeding kunnen aan de orde komen. Verder zal het gezamenlijke aspect uitgewerkt kunnen worden door te kijken wat we van elkaar kunnen leren, niet alleen mensen van buitenaf aantrekken, maar dus ook kijken hoe we elkaar kunnen versterken. Hiervoor is een inventarisatie nodig van de verschillende afdelingen: wat weten we, waar zijn we goed in, waar kunnen we ons verbeteren. Is dat in beeld dan kan er ook gericht een programma gemaakt worden.

Klik HIER voor de diashow van deze sessie met Rico Schuijers.

Frouwke Kuijpers,
mede namens Bert Wijnands en Peter Keim.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden