| 20-08-2019 | 16:41
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,197
· Nieuwste lid: bschellekens
WK Junioren 24 juni tm 3 juli 2009 @Räyskälä (Finland)
WedstrijdenVan 24 juni tm 3 juli aanstaande zullen de beste junioren van de wereld weer gaan strijden om de wereldtitels in Räyskälä Finland. Voor Nederland zullen Frank Hiemstra, René de Dreu en Tim Kuijpers strijden om de titel in de club klasse. Patrick van Breemen-Schneider, Andy van Helden en Peter Millenaar zullen hetzelfde doen in de standaardklasse. Het team wordt begeleid door Martin van Ommen (team captain) en Baer Selen (coach) en de vele andere helpers. Het team wordt ook gesteund door de Afdeling Zweefvliegen, NOC*NSF en Gliderequipment.

Het vliegveld van Räyskälä beschikt over maar liefst vier banen de zomerdagen zijn er lang en thermisch. Het gebied waarboven onze Junioren mogen vliegen is adembenemend mooi: meren en bossen sieren het uitgestrekte landschap daar. Nadeel van het gebied is wel dat het iets lastiger is om buiten te landen.

Dankzij een aantal zeer uitgebreide briefings van Steven Raimond, Peter Batenburg en Hein Romeijn (die in 2005 hebben meegevlogen aan de EK daar) zijn onze jongens goed voorbereid op de bijzondere omgeving en er helemaal klaar voor.

De mannen zijn tot het bot gemotiveerd en hebben al aardig wat uurtjes gevlogen dit jaar. De resulataten van de NK en de vele mooie vluchten op de OLC beloven veel goeds. Maarja...wat brengen de Engelsen en Duitsers dit jaar mee. En vlak de Fransen niet uit.. Oftewel alle ingredienten voor een superspannend WK zijn aanwezig...

De eerste teams vertrekken deze week al naar Finland om te oefenen.

Houdt de website tijdens de wedstrijd in de gaten en juich onze “Hollandse Junioren” naar de eerste plaats via de shoutbox op: www.junioren.wkzweefvliegen.nl

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden