| 17-05-2022 | 15:59
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 1
Peter Millenaar

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Uitreiking CAMO vergunning
Afdelings NieuwsIr. Kathalijn Schreurs (Hoofd Afdeling Objectvergunningen IVW) overhandigde op 7 oktober aan de Afdeling Zweefvliegen de vergunning voor een eigen CAMO (Continuing Airworthiness Management Organisation conform EASA regelgeving).

Dit gebeurde in de algemene ledenvergadering van de Afdeling. De vergunning is op 25 augustus gedagtekend, maar was voor deze gelegenheid nog eens feestelijk ingelijst. Afdelingsbestuurder (en Accountable Manager van de CAMO) Hein van Leeuwen nam hem in ontvangst.

Mw. Schreurs complimenteerde de Afdeling voor de grote deskundigheid die ze als vrijwilligersorganisatie aan de dag legt. Dit is de vijfde CAMO-vergunning die IVW afgeeft, waaronder 25% van de Nederlands geregistreerde luchtvloot valt.

Hein van Leeuwen bedankte alle betrokken medewerkers van IVW voor het constructieve overleg dat tot dit resultaat heeft geleid. Namens die medewerkers was ook nog aanwezig ir. Hok Goei (Inspecteur Luchtvaartechnische Bedrijven IVW). Lees meer over de KNVvL CAMO in “Thermiek” 2009-3. (FS)


K. Schreurs & H. Goei


Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden