| 18-05-2022 | 11:30
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 1
NicoB

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Onderhoud KNVvL met Directeur Generaal Transport en Luchtvaart
Afdelings NieuwsMeer uitgebreid is stilgestaan bij de uitrustingseis voor bepaalde categorieŽn zonder dat de vereiste uitrusting op de markt verkrijgbaar is; de zichtbaarheid van ballonnen; en de unieke, afwijkend van de gebruikelijke methode om te komen tot transpondervrije zones. De onvolmaakte introductie volgens de bevindingen van de WIT en de aantoonbare vermindering van de vliegveiligheid in de te creeren concentratiegebieden, completeerden het gesprek.

De DG heeft met enig fronsen kennisgenomen van de meest ridicule aspecten in het verhaal zoals het gezichtsvermogen van vliegers t.a.v. ballonnen en de eis tot het voeren van niet bestaande apparatuur.

Toegezegd is binnen het ministerie maar in samenspraak met defensie enig onderzoek te doen, waarna er met de KNVvL contact zal worden opgenomen.

Het is duidelijk gemaakt dat dit de laatste stap is die de KNVvL in harmonie met het ambtelijke korps kan zetten. Een volgende stap is een combinatie van politiek en publiciteit, waarvoor de inleidende besprekingen en voorbereidingen gaande zijn.

Frits Paymans
Vice Voorzitter KNVvL

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden