| 17-05-2022 | 17:12
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 1
robertdemuynck

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Transponder
Afdelings NieuwsHet Ministerie van Verkeer&Waterstaat heeft een ontvangstbevestiging gestuurd van het gekwalificeerde advies aangaande de evaluatie van fase 1 en 2 van de transponderverplichting voor ongemotoriseerde luchtvaartuigen. In afstemming met het Ministerie van Defensie en na overleg met de KNVvL zal bezien worden of het advies aanleiding geeft voor aanpassingen aan de derde fase.

De derde fase zal conform een eerder advies van de KNVvL gelijktijdig met de wijzigingen van de TMAs, afwijkend van AIC-V 04/08, worden ingevoerd op 11 maart 2010.

Het Ministerie meldt dat het publicatietraject reeds is ingezet, waardoor het niet mogelijk is nog wijzigingen aan te brengen. Met AIC A 07/08 zal op 28 januari de inhoud van de wijzigingen bekend worden gesteld. Indien naar aanleiding van het advies en na het overleg met de KNVvL reden zijn voor aanpassingen van de 3de fase dan zal dat in een aparte publicatie vr 11 maart 2010 bekend worden gemaakt.

De vrijstelling van de transponderverplichting voor zeil- en schermvliegers die op basis van het advies zal worden gegeven, wordt in elk geval in een aparte publicatie bekend gemaakt. bron: website KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | Rob Kleijn op 28-01-2010 12:42
Moeten parachutisten geen transpondervrijstelling krijgen?

Groet,

Rob
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.03 seconden