| 20-08-2019 | 15:52
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 1
Jan de Hulster

· Totaal aantal leden: 2,197
· Nieuwste lid: bschellekens
Juniorenwedstrijd 2010 Nieuw! Meevliegen in de tweezitterklasse 2 - 7 augustus
WedstrijdenWil je nog niet zelfstandig deelnemen aan de Nationale Junioren Wedstrijd, maar wil je wel veel leren? Schrijf je dan, samen met een vvo-instructeur of ervaren overlandvlieger van je eigen club, in voor de tweezitterklasse.

Net als de deelnemers aan de ťťnzitterklasse ontvang je ís ochtends een uitgebreide briefing, wordt de te vliegen opdracht door ervaren wedstrijdvliegers (scouts) toegelicht en vlieg je de opdracht waarbij je tijdens de vlucht wordt begeleidt door de eerdergenoemde scouts.†

De puntentelling wordt per toestel bijgehouden, zodat je jouw prestaties kunt vergelijken met die van de overige deelnemers,† maar telt niet mee voor de officiŽle classificatie. De deelname aan de tweezitterklasse is dan ook bedoeld als voorbereiding op bijvoorbeeld een zelfstandige deelname aan de volgende editie van de Nationale Junioren Wedstrijd.

Als je meedoet ben je natuurlijk ook welkom om de lezing(en) bij te wonen die tijdens de NJW worden georganiseerd,† mee te smullen tijdens de altijd gezellige BBQ en mee te feesten tijdens het spetterende eindfeest!

Om de belasting voor clubs zo laag mogelijk te houden, in verband met het meegeven van een tweezitter, is de eerste vliegdag van deze klasse maandag 2 augustus. De laatste vliegdag is zaterdag 7 augustus. Het aantal dagen dat je mee wilt vliegen bepaal je zelf!

Meer info + inschrijven op: njw.zweefportaal.nl

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden