| 18-05-2022 | 11:59
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Kort verslag Symposium Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs
Afdelings NieuwsFransois van Haaff vertegenwoordigde het ABZ op het jaarlijkse symposium van de Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs, op 29 januari, zoals gebruikelijk in Oostmalle. Bert de Wijs leidde onze zweefvliegdag ooit af van dit symposium.

Na het welkom door voorzitter Guido Sergeant werden ís morgens in drie werkgroepen de clubcultuur, de relatie leerling/instructeur en cursusmateriaal besproken. Na de lunch met de als altijd prettige frietjes volgden een enthousiast verhaal van Pierre de Broqueville over zijn deelname aan de WK in Szeged, werden brevetten uitgereikt, sprak Bert Schmelzer Sr over zijn boek "Zweefvliegen in Vlaanderen" en werden de prijzen uitgereikt voor de Charron wedstrijd, voor de Beker van Vlaanderen en voor de foto-wedstrijd.

Een hoogtepunt was de vertoning van de film Zweefvliegexpeditie Marokko 2008, die van St Gaudens in Frankrijk naar Ouarzazate in Marokko voerde. Naast dit alles werd links en rechts natuurlijk de nodige informatie uitgewisseld. De Liga verdient een compliment voor haar gastvrijheid en de vriendelijke sfeer bij dit symposium.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden