| 18-08-2019 | 19:58
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 4

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,197
· Nieuwste lid: bschellekens
Seabreeze - Vliegbasis Deelen
WedstrijdenDe inschrijving voor de SEABREEZE (27 en 28 augustus) op Vliegbasis Deelen is geopend! Surf naar www.vliegbasisdeelen.nl en schrijf je in!

De eerste Seabreeze werd in 1991 op Ypenburg gehouden waar de Zweefvliegclub Rotterdam toen nog haar thuisbasis had. Ook dit jaar hopen wij op deelname van een groot aantal vliegers van zuster en kustclubs! De kosten voor deelname aan deze unieke tweedaagse wedstrijd zijn 5 euro per vliegtuig/team. Na inschrijving ontvang je hierover een aparte mail.

Vanwege het 20-jarig jubileum is er op zaterdag 27 augustus een spetterende BBQ Feest met muziek en een speciaal jubileum T-shirt! In verband met de toegang tot het veld dienen ook de ophalers (of bezoekers van de BBQ) zich in te schrijven; hieraan zijn uiteraard geen extra kosten verbonden. Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met de wedstrijdorganisatie.
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden