| 18-08-2019 | 07:02
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,197
· Nieuwste lid: bschellekens
NK2007 een terugblik
WedstrijdenDe samenwerking met onze Duitse gastheren was in één woord TOP. Niets was teveel gevraagd, meer dan genoeg warme en schone douches, onweer? dan stallen we de opgebouwde kisten toch in de hangaar, twijfels over de meteo dan bellen we met de meteoman van Klaus Olhmann. Voor de ophalers een feestje in de Joker-Bar in Stendal, 6 sleepkisten, dit zijn slechts een paar zaken die allemaal geregeld werden. Dan de Fliegerhorst, op een bierviltje je drankjes betalen is toch ongekend, een BBQ voor 6 euri of ontbijten of avondeten voor 4 euri, van s’ ochtends vroeg tot ´s avonds laat stonden Uli en Veronika klaar voor ons.

Op zich begrijpelijk maar ook wel heel jammer dat tijdens de prijsuitreiking en het eindfeest diverse deelnemers al weg waren, niet alleen voor ons als organisatie maar vooral voor onze gastheren en dames. Immers ook daarvoor hadden ze zich erg uitgesloofd om er een mooie afsluiting van te maken. En wat voor afsluiting!!!

Dat de MIG in onze ogen toch een betere plek verdiende werd zeer gewaardeerd. Als deze zomer blijkt dat het veld toch niet in de “Duitse Betuwe” ligt denk ik dat we er zeker naar terug zouden moeten gaan met de NK. Een beslissing aan de CW&S.

Daarnaast wil ik alle ophalers en het NK Team 2007 bestaande uit: Joost van Veelen, Jasper Grannetia, Juliette Abers, Diane Verkuijl-Roodenburg, Martin van Ommen, Steven lanting, Ben Hiemstra, Christoph Barniske, Björn Adam, Achim Fischer, Sieghard Geyhler, Sven, Tim en Ritchie, danken voor jullie inzet, zonder jullie hulp was de NK2007 @ Stendal gewoonweg niet mogelijk.

Max l Bloch

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden