| 20-08-2019 | 15:52
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 1
Jan de Hulster

· Totaal aantal leden: 2,197
· Nieuwste lid: bschellekens
Verslag Nationaal Studenten Kampioenschap (NSK) zweefvliegen 2013
WedstrijdenAfgelopen vrijdag, 24 mei, is door Stabilo het Nationaal Studenten kampioenschap (NSK) zweefvliegen georganiseerd op het Maldens Vlak. Dit kampioenschap stond eens een keer niet in het teken van grote afstanden en hard vliegen, maar ging om niet te steil starten, mooie bochten maken, doellanden en theoriekennis! Ofwel, een wedstrijd voor vliegers op elk niveau: EVO-ers, solisten en GPL-houders!

Aan het begin van de dag was het nog erg rustig, maar nadat de colleges afgelopen waren werd het steeds drukker op de strip. Uiteindelijk hadden we 19 deelnemers waarvan er drie overland gevlogen hebben. Met deelnemers van onder andere Stabilo, de Nijmeegse Aeroclub, de Zweefvliegclub Deelen, de Zweefvliegclub Eindhovense Studenten (ZES) en de Vliegclub Haamstede was het een erg gezellig dag.

Het Stabilo bestuur wil de instructeurs en alle andere mensen die geholpen hebben heel erg bedanken, en in het bijzonder Ton Staassen en Tim Kuijpers, zonder hun hulp was de dag niet zo'n succes geweest! Bedankt mannen.

Wat ons betreft was het zo'n succes dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt, dus als je nu al zin hebt om daar een rol in te spelen, kun je je melden bij het Stabilo bestuur.

Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | Bas op 29-05-2013 09:01
Mooie foto!
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.03 seconden