| 17-05-2022 | 15:49
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Bestuurders gezocht
Afdelings NieuwsZweefvliegend Nederland, de toekomst van het zweefvliegen in Nederland staat onder druk vooral door nieuwe regelgeving. Het Afdelingsbestuur Zweefvliegen (ABZ) wordt overladen met hoogstnoodzakelijk werkzaamheden die op dit moment niet voldoende behartigd kunnen worden. En dit staat buiten de ondersteuning die we van ons secretariaat en van Woerden krijgen. Lossen we die zaken niet op dan is dit een rechtstreekse bedreiging voor het zweefvliegen.

Er zijn in het land veel leden die in besturen zitting hebben, technicus of instructeur zijn en er zitten veel mensen in commissies, zonder wie we al lang aan de grond stonden. Maar deze groep is slechts het topje van de 3500 zweefvliegende leden. Het ABZ bestaat op dit moment uit 6 leden, we kunnen naar 9 en dat is broodnodig.

Wij willen graag gebruik maken van jouw kennis en ervaring. Heb je al eens in een bestuur gezeten dan kan dit in het voordeel zijn maar is beslist niet noodzakelijk. Leeftijd speelt geen rol. En natuurlijk word je ingewerkt en ga je deel uitmaken van het ABZ team. Er is ook een mogelijkheid dat je een periode mee kijkt; je neemt deel aan de ABZ overleggen en kunt dan na een periode de kat uit de boom te hebben gekeken, besluiten tot het Afdelingsbestuur toe te treden. Overigens besturen is leuk, het is leuk om samen iets voor elkaar te krijgen waar 3500 leden profijt van hebben.

Op dit moment zijn we ook gericht op zoek naar iemand die affiniteit met luchtruim en radioís heeft. Specifieke kennis is niet nodig, die is aanwezig in de Commissie Luchtruim en Radio (CLR). Het gaat vooral om het coŲrdineren, de contacten tussen het CLR, het ABZ en eventueel de overheid. Het je verdiepen in de materie is wel van belang.

Zonder ieders bijdrage komen we er niet. Zet een stap en neem contact op met Charles Kerstens, accountmanager KNVvL Afdeling Zweefvliegen. Zijn emailadres is: charles.kerstens@knvvl.nl.

Jan Forster
Voorzitter Afdelingsbestuur Zweefvliegen
15 januari 2015
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.04 seconden