| 20-08-2019 | 15:51
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,197
· Nieuwste lid: bschellekens
Zomerwedstrijden zondag 20 tm zaterdag 26 juli 2008
WedstrijdenAan de Open Klu Kampioenschappen meegedaan? Is het goed bevallen, een weekje wedstrijd vliegen op Malden?? Mij wel in elk geval Smile Als je wil, kan dat nog een keer dit jaar!!

De Zomerwedstrijden 2008 zijn dit keer slechts 7 dagen, zodat het qua vakantie opnemen wat makkelijker is geworden. Voor de echte Malden liefhebbers is er de voorafgaande week ook startcapaciteit wat tevens de week van de vierdaagse is met zijn beroemde feesten.

Het wedstrijdteam bestaat uit vertrouwde gezichten: Joop en Rob in de hun welbekende functie's, Tim Kuijpers voor de scoring en kabelrijder, Ferdi Kuijpers doet de meteo en ikzelf ben de wedstrijdleider. En Twan en Anka zorgen weer voor de Zweef Inn.

Er zijn op dit moment 15 deelnemers, en er zijn nog enkele "waarschijnlijke kandidaten". Wie weet halen we de 20 wel en misschien ben jij er ook bij?

Klik op http://www.nk-kwalificatie.zweefportaal.nl/2008/ en daar vind je alle gegevens en kun je je aanmelden.

Misschien tot 20 juli?

Frouwke

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden