| 16-04-2024 | 19:20
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,396
· Nieuwste lid: Karel Gerritse
Sander Terpstra wordt de nieuwe uitbater van de Thermiekbel op Terlet
NieuwsBeste Terlet bezoeker en gebruiker,

Afgelopen weekeinde is het gelukt om overeenstemming te bereiken met de nieuwe uitbater van het restaurant de Thermiekbel.

De keuze is gevallen op Sander Terpstra, lid van de FAC, zweefvlieger alsmede al jaren actief in de horeca. Hij heeft ervaring in de Horeca en een goed verhaal om de kar met nieuwe energie te gaan trekken.

Vanaf 1 mei is Sander te vinden in het restaurant, het terras en waar dan ook op iedere plek waar hij zijn invloed kan doen gelden om de Thermiekbel weer te maken zoals de zweefvliegers dat kennen uit het verleden.

We nemen afscheid van Julio, en heten Sander van harte welkom op Terlet.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Sander zoals hij zelf aangeeft, de klanten vakkundig en met plezier zal ontvangen. Iedereen is welkom, en wij gaan er van uit dat jong en oud de moeite zal nemen om met Sander kennis te maken. Voor sommige is hij al een bekende, dat maakt het makkelijk.

Tot binnenkort of zoveel eerder in de Thermiekbel. - Bestuur SNZT 20-04-2015

bron: www.terlet.nl/snzt/Even voorstellen: Sander Terpstra 29 jaar oud en woonachtig in het o zo thermische Leeuwarden. Althans, de komende week nog. Daarna dag en nacht uitbater van de Thermiekbel op Terlet.

Ik ben sinds mijn 13e werkzaam in de horeca en heb dit de laatste 11 jaar kunnen combineren met het zweefvliegen. Niet alleen in de diverse restaurants, maar ook bij de FAC. Altijd met een gastvrije blik bezig met gezelligheid.

Dat ik nu, in overleg met de SNZT, mijn passie en werk kan gaan ontplooien in de Thermiekbel, is voor mij een droom die uitkomt.

In het kort is het mijn doel om "de Bel" een ontmoetingsplaats te laten worden waarvoor het bedoeld is. Een plek waar de gebruikers, maar niet in mindere mate ook de rest van zweefvliegend Nederland, zich thuis kan voelen. Met ruimte voor prima koffie, een uitsmijter, goeie maaltijd en natuurlijk een drankje tijdens het doornemen van de sterke verhalen aan de bar.

Ik kijk uit naar een ontmoeting op de heide van Terlet. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in!!!

Tot snel in de Bel! - Sander Terpstra
Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | tonmp op 21-04-2015 22:26
Veel succes Sander met je droom
#2 | Frits Urselmann op 22-04-2015 09:51
suc7 SanderTup
#3 | arjanvd op 23-04-2015 09:09
Veel Succes !!
#4 | NicoB op 23-04-2015 09:14
Lokwinske en soad wille!
Frysl‚n Boppe!
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.05 seconden