| 18-05-2022 | 10:58
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Lidmaatschapskaart KNVvL en verzekering voor 2007
Afdelings Nieuws

De KNVvL en het ABZ verklaren hierbij dat de WA-verzekering voor 2007 net als andere jaren geregeld is. De lidmaatschapskaarten en verzekeringsbewijzen voor 2007 liggen al klaar bij de KNVvL in Den Haag. Wie als lid van de KNVvL-Afdeling Zweefvliegen ingeschreven staat (dus niet voor 1 december 2006 heeft opgezegd) is verzekerd. Wij verklaren hierbij dat voor de zweefvliegers de lidmaatschapskaarten van 2006 in 2007 geldig blijven tot twee weken na het verzenden van de contributienota van de KNVvL voor 2007.

Zweefvliegers die in januari of februari 2007 in het buitenland gaan vliegen, moeten daar hun verzekeringsbewijs kunnen tonen. Wij gaan ervan uit dat dit een kleine groep is. Deze zweefvliegers kunnen dit schriftelijk bij de KNVvL in Den Haag melden. Zij ontvangen dan zo spoedig mogelijk hun lidmaatschapskaart en verzekeringsbewijs voor 2007. Sinds april 2005 moet de eigenaar, houder of exploitant van een luchtvaartuig in Nederland en in het buitenland met een bewijs kunnen aantonen dat het vliegtuig verzekerd is. Die bewijzen worden zo spoedig mogelijk verzonden. Dus nog voor de contributienota's verzonden zijn.

Hoe weet een zweefvliegclub wie er lid zijn en wie voor de KNVvL bedankt hebben? Dit kan de clubsecretaris op de KNVvL-site controleren. Elke secretaris heeft een wachtwoord waarmee hij kan inloggen om te zien welke leden van zijn club ingeschreven staan.

Het bestuur van de Afdeling Zweefvliegen betreurt deze gang van zaken. Zweefvliegers is altijd geleerd om niet te vliegen als de papieren niet allemaal geldig zijn en nu verklaart het ABZ dat dat eventjes wel mag. Maar helaas het kan niet anders. Wij hebben bij herhaling verzocht om in ieder geval de nota's voor de KNVvL-Afdeling Zweefvliegen apart en tijdig te verzenden. Dit is technisch niet mogelijk volgens de KNVvL. Wij hopen dat we op bovenstaande manier de zaken toch geregeld hebben en vragen begrip voor deze situatie.

Namens het ABZ,


Dirk Corporaal (penningmeester Afdeling Zweefvliegen)

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden