| 17-05-2022 | 17:30
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 1
Joop Swinkels

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
De Afdeling Zweefvliegen KNVvL zoekt nieuwe bestuursleden
Afdelings NieuwsWil je ook wel eens wat te vertellen hebben en onze mogelijkheden als zweefvliegers verbeteren? Het ABZ doet een beroep op je, we zijn op zoek naar nieuwe leden voor het afdelingsbestuur en wel omdat† twee leden, Willem den Baars en Joris Felsbourg in de najaar ALV terugtreden. Spijtig, hun termijn zit erop.

Wat wordt er van je verwacht als ABZ lid? In de eerste plaats de inzet om samen met de andere ABZ leden de voorwaarden voor het zweefvliegen in Nederland te blijven waarborgen. Ervaring in besturen is mooi maar niet nodig. Dus ook die leden die het als uitdaging zien zonder ervaring en vooral† jongeren, zijn zeer welkom. Hun voordeel is dat ze neutraal zijn en de andere ABZ leden op frisse ideeŽn brengen.

Verder is een ABZ lid de verbindingsman/vrouw met een gespecialiseerde commissie; deze invulling gebeurt in overleg.

Wat kan je van ons als ABZ verwachten? Een open, transparante structuur, waarin we niet terug deinzen voor een stevige discussie, een basis waar goede ideeŽn tot groei kunnen komen.

De mogelijkheid bestaat om "adopted member" van het ABZ te worden, daarmee neem je deel aan enkele ABZ overleggen als wederzijdse kennismaking en kan je† ook onderzoeken bij welk werkterrein† je belangstelling ligt. In de daarop volgende ALV verkiezingen kan je je dan kandidaat stellen. Besturen is fun, je kunt het verschil maken en mee sturen, je ideeŽn inbrengen.

Ben je geÔnteresseerd, neem dan contact op met Charles Kerstens, accountmanager zweefvliegen voor een eerste gesprek met enkele ABZ leden.

Jan Forster, voorzitter afdeling zweefvliegen.
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden