| 18-05-2022 | 10:51
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
Afsluiting OnLine Contest 2006
OLCOp 9 oktober is de competieperiode voor de OnLine Contest 2006 afgesloten. De "overall" winnaars van de OLC 2006 zijn:

1) Jaap van Steinfoorn (3176,35 pnt)
2) Rinus van der Steen (2770,47 pnt)
3) Sikko Vermeer (2732,85 pnt)

We hebben er met z'n allen weer een prima OLC jaar van gemaakt!! In totaal zijn er het afgelopen seizoen 1910 vluchten met een totale afstand van 481.448 km bij OLC-NL aangemeld. Bijna een half miljoen overland kilometers !! Internationaal gaat het ook goed. De Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen bezet in de internationale club competitie een prima tweede plaats.

De huldiging van de prijswinnaars zal weer plaatsvinden tijdens de Nederlandse Zweefvlieg Dag. Dit jaar op zaterdag 16 december in de Technische Universiteit te Eindhoven.

Voor seizoen 2007 vinden er een aantal server & web technische wijzigingen plaatst. We schakelen over naar OLC versie 2.0, dat wil zeggen dat de complete structuur en interface van het OLC programma zijn/worden gewijzigd. Vanaf 11 oktober kunnen de vluchten voor OLC 2007 worden aangemeld. In eerste instantie zullen alleen de basis functionaliteiten van het nieuwe OLC systeem beschikbaar zijn. Stap voor stap zullen daarna alle normale functionaliteiten weer toegevoegd worden. Problemen met het nieuwe OLC systeem a.u.b. melden op: olc-nl_at_ planet.nl (bij mailen "_at_ " wijzigen in het bekende "apestaartje")

Met ingang van seizoen 2007 wordt de OLC-NL door de afdeling Zweefvliegen formeel erkend als de landelijke decentrale competitie. Voor de deelnemers heeft dit nog een plezierige bijkomstigheid. Daarover later meer.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.02 seconden