| 17-05-2022 | 17:32
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,309
· Nieuwste lid: Leendert VAN DER WAAL
18-12-2017: Bijzondere Algemene Leden Vergadering KNVvL Afdeling Zweefvliegen
Afdelings NieuwsDe Bijzondere Algemene Leden Vergadering KNVvL Afdeling Zweefvliegen wordt gehouden op: maandag 18 december 2017 om 20:00 uur in De Thermiekbel, Apeldoornseweg 203, 6816 SM† Arnhem.

Op de Agenda staat de Verkiezing ledenraadsvertegenwoodigers en de Verkiezing van een nieuwe voorzitter plus twee nieuwe bestuursleden.

Namens de Afdelingsvoorzitter het volgende bericht:
"Alhoewel er weinig agenda punten zijn op de komende BALV, zijn ze wel van groot belang, want er wordt gekozen voor onze vertegenwoordigers in de KNVvL Ledenraad. Het is van het grootste belang dat de juiste mensen zitting nemen omdat we nog steeds in een transitie proces zitten waar we goed uit willen komen. Er worden twee nieuwe bestuursleden voor onze afdeling gekozen, en ook een nieuwe voorzitter, deze mensen zijn mede, met de zittende ABZ leden, verantwoordelijk voor het richting geven van de toekomst van de afdeling zweefvliegen, en dus van groot belang voor ons als zweefvliegers. Het is een mooie gelegenheid kennis te maken met de nieuwe mensen en te vernemen wat hun bijdrage zal zijn voor de toekomst. Neem je verantwoordelijkheid je stemt namens je leden en neem deel aan deze BALV. - Je bent van harte uitgenodigd"
Deel dit nieuws met:

Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Verwerkingstijd: 0.01 seconden