Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: GAE heeft 7-daags bedrijf in 2018

Geplaatst door Jan Ritsma op 06-11-2017 14:27
#19

Ballie schreef:
Bekend Engels spreekwoord in het bedrijfsleven: 'an assumption is the mother of all fuck ups'. Gaat u vooral door met uw aannames. Als u de details vwb een specifieke geval niet kent, dan verklaart u het in ieder geval in uw eigen brein en kunt u mensen bijvoorbeeld neerzetten als arrogant en ze bestempelen zoals u in uw laatste zin doet @heer Ritsma. Volgens mij kennen wij elkaar niet, wel?

Het menselijk brein is inderdaad een complexe zaak @heer Baltussen. ;)
Beste Maarten, wij kennen elkaar inderdaad niet, Daarom zei ik ook niet dat je arrogant bent. Dat is een aanname van jou en an assumption is the mother of all fuck ups. Ik had het over je posting. Die komt erg arrogant over omdat een rectificatie i.h.a. gedaan wordt door de persoon die het originele bericht heeft geschreven.

Ballie schreef:
Er zijn een aantal clubs die voor het vliegseizoen 2018 een SNZT huurcontract voor een strip op Terlet hebben. Op dit moment is er geen huurovereenkomst met de GAE voor het vliegseizoen 2018. Dat plaatst de aankondiging van de GAE in een iets ander daglicht.

Maarten Baltussen
Voorzitter SNZT


Je zegt niet dat de GAE haar aanbod niet waar kan maken, maar alleen dat ze op dit moment geen strip huren.
Dat suggereert dat de secretaris van de GAE in een vlaag van verstandsverbijstering annonceert dat ze een 7 daags lierbedrijf starten terwijl ze op Terlet helemaal niet kunnen vliegen. Iets zegt me dat de zaak mogelijk genuanceerder ligt.