Nationale vrouwenvliegdag 16 september 2023 - lokatie AcvZ Soesterberg
Geplaatst door Zweefvliegen@KNVvL op 19-08-2023 17:36
Hee zweefvliegende dames!

Zoals eerder aangekondigd gaan we elkaar 16 september ontmoeten tijdens de Nationale Vrouwenvliegdag van 2023. We worden hartelijk ontvangen bij de ACvZ op Soesterberg. Een mooi veld, centraal gelegen in Nederland. Na de save de date was er al veel interesse. Hierbij nodigen wij jullie officieel uit. In dit bericht ontvang je meer info over de dag en kan je je opgeven om deel te nemen.

De dag staat volledig in het teken van girlpower binnen het zweefvliegen! We leren elkaar kennen, wisselen kennis uit en doen datgene wat we allemaal zo leuk vinden: vliegen.
Om 09:15 uur ontvangen we je met koffie/thee in het clubhuis van de ACvZ. We beginnen het officiële programma om 09:45 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Na een briefing en korte icebreaker gaan we naar het veld om te vliegen. Het zou super zijn als een aantal dames zelf een kist (bij voorkeur tweezitter) meenemen. Tijdens het vliegen is er voor ieder wat wils. Zo zal er een Sedbergh op het veld zijn, en is er de mogelijkheid om mee te vliegen met een van de kunstvliegers uit de Nederlandse kunstvlieg-kernploeg op een Fox.

Als we ’s middags uitgevlogen zijn, verplaatsen we ons weer naar het clubhuis. Daar voeren we een kringgesprek en zal Lizzy van Zomeren ons meenemen in haar ervaringen op het Vrouwen WK. Ondertussen warmt de BBQ al op, dus kunnen we meteen aanschuiven bij een gezellige afsluitende BBQ. Eventuele tijden van einde vliegdag en start BBQ kunnen nog afhangen van het aantal personen die graag zouden willen vliegen. Daarom zullen de ingeschreven dames een mail van ons ontvangen in de week van de vrouwenvliegdag met de definitieve planning.

Ben jij nu ook al enthousiast om samen te komen op deze dag, waarin onze passie als zweefvliegende vrouwen ons samenbrengt? Meld je dan nu aan via deze link. Deelname aan de dag kost €10,- en daarbij is een lierstart, koffie/thee en wat lekkers inbegrepen. Voor leden van ACvZ zal dit €5,- zijn omdat zij geen startgeld betalen. Eet je gezellig mee in de avond met de BBQ? Dit kan voor €15,-. De betalingen zullen wij een paar dagen voor de vrouwenvliegdag regelen. Hier hoef je vooraf zelf dus nog niks voor te doen.

Wil je wellicht in komen vliegen? Laat het ons weten. Dan nemen we contact met je op om dit verder af te stemmen. Wij kijken onwijs veel uit naar 16 september en zien jullie dan!

Inschrijfformulier: bit.ly/3DoM7of