Vergulde Venturi, 25 & 26 augustus te Malden
Geplaatst door webmaster op 13-08-2012 20:31
De gedachten aan de schitterende zomerwedstrijden zijn onze vliegershoofden nog niet uitgezweefd of de volgende wedstrijd op Malden doet zich al weer aan! De strijd om de Vergulde Venturi zal in het weekend van 25 en 26 augustus 2012 losbarsten bij de Nijmeegse Aeroclub. Omdat we graag gastheer willen zijn aan zoveel mogelijk clubs vragen we om je snel in te schrijven voordat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Er kunnen maar liefst 42 kisten boxen! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wie verslaat dit jaar Peter Batenburg, Hein van der Linden en Frank Hiemstra; de gelukkige winnaars van de vorige editie? Kom dus naar Malden en vlieg met ons mee! Ook dit jaar is de wedstrijd aangesloten bij de G-NL wedstrijd en geschikt voor zowel de beginnende wedstrijdvlieger als de ervaren kernteam-vlieger.

Natuurlijk zal ook Aschwin van de Zweef-Inn dit jaar klaar staan om de hongerige zweefvliegers en hun ophaalteam te voorzien van de nodige lekkernijen. Kamperen kan naast onze prachtige en ruime hangaar! Voor de tweezitters bestaat de mogelijkheid tot gemonteerde stalling binnen, waarbij geldt vol = vol.

Klik snel door naar de Venturi website en schrijf je in!

Tot eind augustus!

Namens de Nijmeegse Aeroclub,
Ilse Pepping | PR Vergulde Venturi